PODALJŠEVANJE
TREPALNIC

»Ena na ena« ali »Ruski volumen«

REZERVACIJA TERMINA

PODALJŠEVANJE
TREPALNIC

»Ena na ena« ali »Ruski volumen«

Rezervacija termina

Več kot 12 let izkušenj s podaljševanjem trepalnic.

Podaljševanje trepalnic je odlična izbira za vse, ki si želijo lepe, dolge ter ukrivljene trepalnice brez vsakodnevnega nanašanja maskare. Trepalnice vizualno odprejo oči, pričarajo bolj svež videz ter zakrijejo morebitne nepravilnosti.

Pred prvim tretmajem, vedno pogledamo stanje vaših naravnih trepalnic in se pogovorimo o najbolj primerni tehniki glede na vaše trepalnice, obliko oči/obraza ter glede na vaše želje. Vedno skupaj izberemo tiste, ki so najbolj primerne za vas. Pred izvedbo, vas tudi seznanimo z vso potrebno nego podaljšanih trepalnic, da bodo te imele dolgo obstojnost ter bodo vsak dan videti čudovito.

Pri podaljševanju trepalnic poznamo dve osnovni tehniki
»Ena na ena« ter volumen oz. »Ruski volumen«.

TEHNIKA »ENA NA ENA«

Pri postopku podaljševanja trepalnic “Ena na ena” na eno naravno trepalnico prilepimo izključno samo eno umetno trepalnico. Končna gostota podaljšanih trepalnic je tako enaka gostoti vaših naravnih trepalnic.

Trepalnic je po končanem postopku videti več in imajo večji volumen, saj so te črne in nekoliko debelejše od naravnih trepalnic. 

Umetne trepalnice, ki jih uporabljamo pri tej tehniki, se se med seboj razlikujejo po dolžini, debelini, ukrivljenosti in teži. Vedno izberemo tiste, ki so najbolj primerne za vas.

TEHNIKA »RUSKI VOLUMEN« 

Pri postopku volumenskega podaljševanja trepalnic na eno naravno trepalnico prilepimo več zelo tankih umetnih trepalnic, ki jih pri postopku sproti ročno kreiramo v tako imenovane “šopke”. 

Končen videz lahko s številom trepalnic v šopku ter z debelino trepalnic prilagajamo – od popolnoma naravnega videza do bolj polnega videza

Umetne trepalnice, ki jih uporabljamo pri tej tehniki, se se med seboj razlikujejo po dolžini, debelini, ukrivljenosti in teži. Vedno izberemo tiste, ki so najbolj primerne za vas.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Podaljševanje trepalnic postopek, ki mora biti za naravne rezultate ter dobro obstojnost opravljen zelo natančno. S podaljševanjem trepalnic imam kar 12 let izkušenj, svoje znanje pa redno nadgraujem z dodatninim izposabljanji pri slovenskih in tujih trenerjih. Pri podaljševanju trepalnic vedno uporabljam le najbolj kvalitetne materiale (London Lash pro).

Pred vsakim podaljševanjem trepalnic prvo naredimo posvet ter razložimo postopek. Videz podaljšanih trepalnic bo naraven, končni rezultat pa vas bo zagotovo navdušil!

Vaše naravne trepalnic ne bodo uničene, če bo postopek izveden pravilno. Pomembno je, da so trepalnice podaljšane tehnično pravilno, da je izbrana pravilna tehnika podaljševanja ter da umetne trepalnice niso pretežke. Pomembno je, da je uporabljena pravilna količina lepila, da umetne trepalnice med seboj niso zlepljenje, ne pikajo ali vlečejo. 

Pravtako je zelo pomembna pravilna nega doma ter dejstvo, da si stranka nikoli ne sme sama odstranjevati podaljšanih trepalnic, saj si tako lahko izpuli tudi naravne trepalnice.

V kolikor imate trepalnice že podaljšane od drugod, me o tem prosim predhodno obvestite ob rezervaciji termina. Pred postopkom moram namreč videti, ali je bila aplikacija opravljena pravilno – če so trepalnice podaljšane nestrokovno, jih bo potrebno najprej odstraniti in narediti nov set od začetka. Le na tak način lahko zagotovimo dobre rezultate ter lepe trepalnice.